Redig text

Kommentera
Livet är att födas och leva och dö, och utvecklning staplas på varandra. Och jag bygger något. Och jag kan inte sätta julstjärnan i toppen av granen om jag inte har en mitt på granen. Jag måste ha allt som ingår i en gran för att kunna pynta den. Det är för mycket fokus på töppen av granen. Det är så mycket fokus på julstjärnan att man glömmer bort att majoriteten av att ha satt den i toppen av granen inte handlar om det. Att vara utomhus får en ej att tänka på julstjärnan. Att skaffa en yxa är inte likt. Att ha en droppe snor hängande från ens av kyla bedövade nästipp är inte vad man tänker på när man ser stjärnan i topp. Att hugga sig igenom en levande stock är inte en känsla som liknar att titta på pynt. Att åka bil eller släpa något tungt är inte att julpynta. 
Hur
Haha den här texten was brought to you by adhd 
Jag kanske vet hur man pyntar en gran och jag kanske vet hur 
Så dålig liknelse att jag måste avbryta här i och med att jag inte gillar julen eller julpynt och är rätt kluven till julgranar. 
I mamma mu var det at One point så att kråkan hade en stor hög i mitten av sitt boende med alla hans saker. Han fick en fråga som pekade på problemet med att ha koll på det som ligger under annat, och hans svar var ”enkelt, jag lägger allting överst!” 
Fan jag minns inte hur detta hängde ihop. Fan. 
Jävel. Aja 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Fast nä
Det känns snarare lite som att livet är som ett vattenfall, jag är en vattendroppe. Jag föds när jag börjar falla och jag dör när jag slutar falla. 
kolsyra i blodet
aja
nej deb liknelsen sa motsatsen till min intentional poäng. Jövel. Fan vilken töntig text det här blev. Förlåt Amanda