jag vet inte ens vad som hände

Kommentera
med den där låga profilen vi pratade om. jag var på äventyr istället. jag pretty much did exactly all of the things jag och min terapeut kom fram till var det jag should not do. men hon brukar säga att jag är för hard on myself och att allt vi kommer fram till är sånt jag kan se som förslag och chillerill och att om jag vill prata om en pommes jag åt från en främlings tallrik i min timme där så kan vi göra det. det är okej. jag kommer ändå alltid att vara mig och det kommer jag liksom inte kunna gömma mig för hur mycket jag än försöker. sålänge jag fortsätter så kommer alla vägar leda till rom, så att säga. även om jag börjar prata om min awkward crush som jag känner är slöseri med the GOLD som är att prata med henne, så kommer vi alltid ändp casually på naturligt vis in på samma mönster som jag har i det där jag tror att jag måste prata om. man kommer alltid dit man..... jag vet inte. man kommer alltid..... man är alltid den man är och man märker det om man är aktiv på vilket sätt som helst. så det är lugnt.
och ändå skäms jag ju liksom och är lite besviken osv. liksom den där ironin. fast det är bara löjligt att jag gör exakt per definition något jag sa att jag inte skulle göra, just av samma skäl som jag behövde sätta en regel som var att låta bli att göra det. för att det är min undermedvetna struktur och min vana osv. det är ju det svåra med det repetativa man gör som ibland går över styr. oftare än andrakanske om man är väldigt associerande och nyrik på energi och vissa andra attribut eller nått. som exempelvis the face of an angel uthuggen ur mmmmmmmarmor men jag behöver en klapp på axeln och en kram och ett förlåt från mig av mig till mig. men allt är lugnt, jag hade jätteroligt och jag ångrar ingenting alls och ingenting galet eller dåligt eller farligt hände. alls. jag bara
jag var RÄDD för mig själv när jag bestämde min regel. jag gjorde en såndär "okej, jag har ingen kontroll på någonting och jag är i riskzonen att fucka upp hela mitt liv om jag gör minsta felsteg och ALLT ÄR LUGNT OM JAG GÖR EXAKT SÅHÄR OCH INGENTING ANNAT för om jag gör någonting annat is there no saying in huruvida jag klarar mig eller itne"
den där grejen
och den grejen är ju typ inte gnistan, men all bensin jag hällt ut och låtit skogen marinera i och sen misslyckas jag typ med att komma i tid till föreläsningen och då har jag ju gjort ett felsteg och då blir jag pissrädd till den grad där jag förtränger precis allt och är i nuet så länge jag kan och det är lättare när man är i konstant social rörelse. så det var jag. och det är virrigt att det fina är så sammanvävt med det fula. för det var bara fint. det var verkligen bara fint. jag bara har den där känslan liksom.
en gång är ingen gång två är lika med noll kom och lär dig samvetets ekvation
inget är ett problem om det itne är ett problem. vatten är inte dåligt för att många drunknar. vatten på fel plats kan va ett problem. eller ett huge problem för en specifik person som just nu faktiskt håller på att drunkna trots att vattnet befann sig på sätt plats, typ havet.
jag vet faktiskt inte vad det är jag är så rädd och orolig över hela tiden.
att det ska va så svårt att bara få lalla lite matte. om vi använde det lika casual som nästan alla andra språk så hade ju.... ja fler hade ju kunnat det.
jävlar vad jag levererar.
allt jag skrev igår är tiny pieces of shit. i must come clean. i cannot tell i lie. men det här med politiker.