naaaaaah

Kommentera
jag drömde att vi höll på att bli zombies och behövde fly för våra liv från samhället eftersom alla som inte höll på att bli zombies försökte döda oss i förebyggande syfte.
och du var snäll mot mig. SNÄLL. du var snäll. snäll är min favorit.
du var så snäll mot mig och jag kunde titta i ditt ansikte och känna lugn och trygghet. och så ville jag va nära.
vi gömde oss i höga lägenhetshus och sen kom vi på att vi inte dog om vi hoppade ner eftersom vi redan var döda. men det var läskigt. så du gav mig ett rep att hålla i som att du virade ner mig, fast vi inte hade tid att faktiskt vira ner mig för vi hade bara sekunder. men du gav mig den lilla trygghetskänslan ändå, och så hoppade du inte förns jag redan var i luften, för att keep the charade going.
och jag ville va nära och jag ville röra ditt ansikte och krama dig. men när jag vill vara nära någon beter jag mig annorlunda. och jag ville vara nära just för att vi var dom vi är. men jag ville så gärna att jag bytte jargong till den flirtiga sensuella kvinnokaraktären som alltid får ligga. och du log och vände bort ansiktet och låtsades se något eller komma på att vi måste göra något nununu osv. och den lilla dansen höll på några gånger.
och varje gång jag gav upp och tänkte att du bara ville va min vän, så kom den där intimiteten tillbaka, och orsakade att jag gick in i karaktär, och då försvann intimiteten igen för jag var någon annan. så gick jag ur karaktär och då var det vi, men jag visste inte hur man är intim. jag har en karaktär för det.
men så frågade jag dig om du inte villa vara nära mig, och du sa
Vill du inte vara dig själv istället?
och så tog du min hand och var så varm och så öppen och så läskig och drog upp mig från varever jag nu satt och du hade ditt vänliga ansikte.
och jag sa att jo jag vill vara mig själv. det är precis det jag vill. du ville va med mig, jag ville vara mig och jag ville vara med dig.
det var så jävla frustrerande. jag. kan. inte. stanna kvar i intimitet. jag är en såndär som har ett moment, inser att det är ett moment och direkt bryter ögonkontakten, eller börjar göra en min tills momentet blir ett skämt. eller härmar en karaktär från en film som kan vara i momentet. jag bara kan inte. det är alldeless för nånting