håhåhåååå

Kommentera
jag stötte på den här lilla jäveln för några månader sen och den har psykat mig sen dess. folk har förklarat hur jag ska göra typ fyra gånger och jag har lyssnat efter förmåga. im not a great instruktionunderstander.
allas förklaringar innehåll ändå analys, vilket jag ej läst, och nu. nyss. idag. typ fem min sen. löste jag den. med algebra. bara bitch ass algebra. stolt. så jag. spricker.
har legat naken på baksidan under räknandet. är nu rosenstjärtad så det svider att sitta. man skulle kunna tro
due to my gingerskin
att det inte säger något om hur länge jag låg där och finurlade
men det va faktiskt mulet idag.
jag hade inte legat här naken om det inte var så att det var mulet även igår, då jag pryddes med en pink tan om axlar och näsa.
är nervös inför grejer men skäms så mycket att jag förtränger vetskapen om det och istället bara hör saker som
"när man tänker på saken så har ju jag egentligen ingen människa som älskar mig"
"njjjaaaa den här adhdn du pratar om låter lite som en dålig ursäkt till din uppenbara lågbegåvning och psykopati"
"har du någonsin egentligen uppskattat något i ditt liv, eller är det i grund och botten bara en jakt på adrinalin?"
"du är psykotisk"
"framtiden kommer vara exakt som dåtiden, där du befinner dig just nu är lite som mitten av en såndär psykadelisk bild med mönster som är jävligt flummiga men exakt likadana på var sida om dig"
"hahahahahahaha"
"ew"
"TÄNK POSITIVT ELLER DÖ"
men egentligen är jag bara nervös
det känns rätt uncalled for med alla detta passionerade påståenden som så ofta egentligen ska betyda att jag är hungrig eller trött eller lite nervös eller lite uttråkad eller lite anything
varför säger itne min mage "kurrkurr ge mig mat" om det nu är det som är the issue, varför säger istället min hjärna att döden är nära? varför? seriöst varför? är det någon djupt primal del av mig som liksom är utvecklad till att bli någon kapabel till mord då jag är hungrig för att jag ska döda någon och äta upp?
eller kommer jag från ett släkte som levt bredvid äsch skitsamma mina skinkor bränner och jag ska äta och fortsätta mitt liv i matrix jamenar netflix c wat i did there im sorry u had so c dat