skkkka jag abstrahera? fel, men nej det ska jag inte

Kommentera
jag räknade ner dagarna vi var ihop. eftersom jag inte litade på något annat än siffror så var det mitt sätt att försäkra mig om att vår relation var en "riktig" relation. jag hade ett tydligt mål och när det målet var nått visste jag itne vad fan jag skulle göra. jag tror jag gjorde slut där någonstans.
tro inte att det var något casual och psykopatigt i det, det var ju panik. för vad är ett sånt där "förhållande"? JAG VET FORTFARANDE INTE OCH JAG AVSLUTAR FORTFARANDE SAKER EFTER ATT VISSA STEG AVKLARATS OCH JAG ITNE VET VAD SOM "kommer sen"


jag räknade också dagarna jag var på hundsheltret i cluj, eller var jag var. nånstans i rumänien där folk hatar gatuhundar mer än folk i sverige hatar vilda råttor.
där räknade jag ner dom om och om igen för att känna sekunderna försvinna så jag äntligen skulle slippa se all jävla vidrig skit. sen när det var typ två dagar kvar insåg jag att skiten inte försvann för att jag inte såg den längre, den blev snarare ännu värre, eftersom jag faktiskt, verkligen behövdes där.

jag räknade ner timmarna och minuterna varje dag i skolan och dagarna varje handbollsturné

jag räknade ner dagarna av vår relation om och om igen. nästan varje dag.
jag är osäker på om det är en sån typ förolämpning(?) som det låter som, eller en fin komplimang. jag såg itne min roll med dig, men jag tyckte om dig. och jag räknade dagarna till viss del för att jag såg hela situationen som en sjukt märklig magi jag hade noll kontroll över. jag bara observerade spektaklet och försökte hitta strukturen i den. för det fanns vissa stunder jag älskade, eller iaf var helt maniskt besatt av. typ 97% var sånt jag stod ut med för att komma åt det där fantastiska.

nej fy fan jag är distraherad av en komplimang jag fick härom veckan och jag känner mig för iakttagen för att skriva på riktigt. det går inte.
jag vill ju ha bekräftelse, men så fort jag får den känner jag mig iakttagen och blir paralyserad. eller skäms så mycket över paralysen att jag går in i robotmode och det är mitt sämsta mode.
tvätten är klar
produktivt
UPPREPNINGSHUMOR ÄR INTE KUL I DETTA FALL
BARA JÄVLIGT ÄCKLI
nnnnnnnjjjjjaaae