hot beverages

Kommentera
jag har upptäckt en grej som är god på waynes coffee och det är den varma chokladen. på havremjölk, annars kan jag inte uttala mig.
nu har jag kontinuerligt kommit hit i flera år på grund av deras fönster och haft överseende med alla mål och hot beverages jag druckit
eh ursäkta mig nu minns jag den gången jag köpte en cola här och det var ju såklart inte alls så njutbart men.... tanken på cola är alltid helt underbar. åh nu när jag tänker på att dom har cola i glasflaskor där nere (jag sitter uppe) så ekar ordet "läskande" i mitt huvud och tauntar mig.
hallå jag kanske bara är törstad, lol ja antagligen jag har bara sörplat på min hot beverage sen jag kom hit för två timmar sen. man ska väl dricka vatten varje timme? ett glas (2dl) i timmen? well i probably "should" så jag inte blir "skum" eller snarare "jävligt negativ och deprimerad och segare än ssssssssssssslem(?)" ah vi kör sen kan vi återuppta frågan om colan.
i ärlighetens namn är jag inte så sugen på cola längre.
oavsett så finns det inte ett särskilt stort window när det kommer till att faktiskt förtära hot beverages. thet sweet spot mellan för varmt och för kallt. min varma choklad är nu kall choklad. innan det var den fisljummen. innan det var den GOLDEN och innan det var den lava.
jag har ont i magen
jag är rädd för att plugga för det är inte bara my ass on the line och och min lucka som skulle vara fylld av erfarenhetsbaserat självförtroende spärrar upp sig i sin halva prakt.
mitt sätt att prata är egentligen bara kunskapslucka på kunskapslucka på asperger eller nått. fast vad jämför jag med