död fisk våld täkt en

Kommentera
ditt sätt att ha sex var MED. på nå vis. en sån jävla egoist var du men på nå vänster var du väl undermedvetet en rätt hyvens snubbe. med ett medvetande som då gjorde precis allt i sin makt för att vara jävligt ohyvens. du hatade/varräddför kvinnor (would never erkänna dock ofc) men hade mycket ofrivillig empati. wannabe badboy sötis.
men jag minns det som om det var en dröm
när du gick ifrån att ha sex med mig till att ha sex typ at me. och jag var så jävla trött på dig att jag låg och övervägde att låta dig våldta mig. jag hade en färsk våldtäkt i erfarenheten och romantiserade hur illa jag tyckte om den mannen, trots att jag haft en fet crush på honom så länge jag kunnat minnas (fram till den där våldtäkten dåra lol). liksom
så effektivt sätt att komma över någon - låt grabben våldta dig så vill du duscha av dig huden och lobotomera dig sen
och istället för att distraheras av patetiska snubbfantasier står man plötsligt helt ensam där igen med sig själv och ett sprillans nytt trauma att ta itu med.
det är ju lite skönt att springa ifrån saker
men nu har jag ju en rejäl hög och en insikt om att hehe sånt där kan tydligen ta en livstid att komma över, om man ens någonsin göre. vilken jefla misskalkyl hörni. löl.
iaf.
jag orkar inte

nämen jag sa iaf till. tog beslutet (och det är ett fläsksvårt beslut, om du inte redan visste det av egen erfarenhet) att stoppa dig. så det blev svårare för mig att stöta dig ifrån mig rent känslomässigt, du är fortfarande top tio eftersom jag to this day inte ryser av äckel när du poppar upp i mitt huvud. men jag slapp en såndär
död fisk situation
där jag önskar att jag var en död fisk
och spelar rollen som du kan kalla död fisk
beroende av mognad
men alla vet vad det är
död fisk våld täkt en