Utkast: Dec. 01, 2017

Kommentera
Som person som aldrig upplevt den här skillnaden i känsla mellan romantisk kärlek och sexuell (antar jag....romantisk kanske är ett bättre ord?) attraktion, så har jag nu glömt bort fortsättningen på meningen. Alltså den förra meningen. Den första meningen jag skrev i detta blogginlägg. Jag skulle presentera mig och därmed mitt perspektiv för att sen komma med ett påstående eller något.
Men
Det
VAr
Ju så jävla mycket statement i den presentationen att jag threw myself off.
Jag kollade på 1337likes senaste inlägg och kände mig sjukt träffad.
Amanda 23 år hittar bottenskrap på tinder och blir head over heals (huvud över klackar? Borde ju nästan alltid beskriva nästan alla med klackskor på sig helvete) in love över tinderchatten. Chatten var exceptionellt torr. Jag tror man kan kalla det att jag egentligen behövde tid för mig själv men har ett jävla problem.
Amanda 23 år hittar bottenskrap i plural på krogen och blir fruktansvärt olyckligt kär. Försöker lösa det ena hjärtekrosset genom att ha ett ”harem”, vilket såklart inte fungerar. ”Vadå såklart?” Ellerhur, det är ju inte självklart att det inte funkar? Det var iaf inte självklart i min värld, men nu har jag väl....lärt mig min läxa (HAH asså. Mja.).
Amanda 24 år hittar bottenskrap på fest. Amanda känner fjärilarna vakna till liv och kallar på storken samt kollar igenom alla bottenskrapets bilder på alla sociala medier. Amanda känner enorm tomhet efter att ha sett dom och osug av att samla nytt material via exempelvis umgänge. Amanda upplever hjärtesorg.
Amanda glömmer ofta bort vem det är som sårat Amanda. Ibland gråter Amanda förvirrat och blir lite lättad när något uppenbart sorgligt händer.
Ibland (jövla ofta*) väger Amanda ”antidepressiva” mot (/med?) ”pojkvän”.
Idag kom jag på att jag oavsett pojkvän eller inte MÅSTE få till en psykisk hälsa.... Då jag inte tror att jag kommer kunna hålla en attraktion vid liv med en individ som blir head over heals över mig med min depression.
Slutet i Alias Grace.