lögn jag ville visst men tappade tråden

Kommentera
mina tre kompishjärtehalvor (stjärtehalvor hoho)
kontraktet
stalkern
franska festen
patriarkal pleasing
festen i huset i skogen. det var inte gudö men efter några timmars promenad gick jag förbi en skylt där det stod gudö. eller det kanske var gudö. var ligger gudö ens? haha det kommer jag absolut inte ta reda på nu inte. röd tråd.
precis som att jag är arg över snubbar som betett sig vidrigt mot mig så finns det ju såklart likartade upplevelser av kvinnor. det är bara det. behöver sägas for the record. det kan ju låta så orättvist och ensidigt när man hör om alla vidriga mansupplevelser och hur jag hatar män. och det är lite som när
haha
en kvinna och en man begick ett socialt brott emot stackars lilla mig, rent kulturellt, och jag blev arg pga kände av från alla håll att det var den enda rimliga reaktionen. sen fick man ju luska ut varför det ens var ett problem och vi insåg att det var formalitet så vi kom över det, hon och jag.
för jag hade i teorin osv kunnat förlåta båda, men jag ville från början inte ha med den där mannen att göra. det är det som var anledningen. det där var ursäkten. det enda som får en man att låta en va ibland är att "han gjort fel".
broken the broe code
naaaee
the honorable man code
i have failed u m´lady
i have done u wrong
usch jag googlade till och med "pretentious ways to apologise" och ew det kom bara upp en massa... jag är itne bra på att googla. jag undrar varför.
äsch det där skulle bara vara en liten inflik, så jag får väl scrolla upp och titta efter vart jag ursprungligen var påväg, för jag är en såndär som genomför planer och håller röda trådar osv.
nu ska vi se
haha jag fick en känsla av att jag är en väldigt gammal person som ska försöka använda mig av detta besynnerliga verktyg. min dator. och det är ju inte jättelångt från sanning det inte.
anywhooo
hahahahaha nnaaaaä vet du vad jag vill inte