denna bild borde va på kistan på min begravning

Kommentera

Allt specifikt jag hatat är malplacerat. Eller oförtjänt av dom som individer eller objekt eller asså ting helvete 

Dom är bara triggers 

Jag är glad att jag inte längre TROR att det är just exakt den specifika lilla saken som i sig är något hatvärt. 

Jag tänker mig att i framtiden kommer jag inte bli så uppfylld av den triggade känslan å fästa den så hårt vid tinget som triggat, utanistället kanske se det som en liten ingång till något i min hjärna som gömt sig av någon anledning, och på så sätt en möjlighet för mig att lära känna mig själv (kära ner mig i mig själv)

Jag är inte längre i stadiet där jag tror att det är saker utanför mig som går runt och ger hela världen vad den gett just mig, och det är ju helt jättebra! 

Dock blir jag fortfarande helt upptagen av känslan och oförmögen att tänka utan att ganska tydligt använda fusklogik som leder till slutsatser som stöttar min triggade känslas tes.  

Som hur jag when förvirrad alltid på ett eller annat sätt, mer eller mindre lätträttfärdigat, böjar prata om Trump (som klyschan med hitler).

Nej det där förtjänar mer än parentes

Denna lustiga lilla iakttagelse om att vad det än pratas om i vilket sammanhang som helst, OM två åsikter närvarar och en viss typ avvvvvvvv 

Fa-a-a-a-aaaaaaa-

N 

F-a-an 

F- - ah- h-ah- -n. h-. 

LÄGGAV

Att det alltid leder till den jävla hitlerreferensen. Jag brukade hamna i den mycket oftare förut, ibland fortfarande, jag tror jag fortfarande gjort det om jag bara var litelite annorlunda än jag är just nu. Jag använder ju Trump på precis samma sätt. Och patriarkatet. 

ALLT ÄR LEGIT 

Lol enligt mig alltså

Lol 

L-L-h-l-elol

Country och du var otrolig 

"

Saker jag HATAR MED PASSIONEN AV UNIVERSUMSIZED SOL för att jag använt sakerna för att skada mig själv och inte kunnat sluta 

Its not u guys, its me some bara behöver sluta 

"