Tvåfrågemandis

3 kommentarer
Eller egentligen enfrågemandis... sdmandis... gillar inte sd, för att förtydliga, :D. Mandis vet inte så mycket om politik eller världen. Mandis bryr sig bara om sig själv. Och därmed råttor, och DÄRmed ekogrejer, inte för att det skyddar råttors välmående, men andra djur har också en tendens att vara mysigare än människor. Mandis blev av med sin talan för hon var extrem. Mandis känner att hon löper stor risk att bli en liten hjärndöd soldatis som tar stora strider hon egentligen inte förstår sig på, men hon känner samtidigt en skyldighet att bära den stora, mystiska välrden på sina axlar. Vad är det ens hon har på sina axlar? Frågar sig Mandis, för inte fan vet hon. Hon är bara en av alla prettowannaberättvisekämpar MEN VAD HADE HON EGENTLIGEN PÅ HJÄRTAT UTÖVER LITE SMÅHÅN? Mandis har itne många starka sidor, har hon fått för sig. Exempelvis inte någon talang för pluggeri, vilket är en förutsättning för människor. Mandis är lite som en fisk som inte har någon förkärlek till vatten. Mandis gillar itne att simma för hon tycker sig direkt okontrollerbart flyga omkring i sin ADHD-tornado såfort något tråkigt kommer upp. "Mandis vill inte ha tråkigt, så om skoluppgifterna är roliga är hon på alerten, inte annars, och då är hennes hem på gatan ditt fel som lärare. Jävla as." för så är det för ADHDsar. Mandis vill helst sitta under sitt träd och lukta på sina råttor, och långsamt förvildas så hon kan jaga i skogen och döda sin egen mat och sluta undermedveten tro att hon hamnar i helvetet över vad som i vårt samhälle ses som jävligt banala saker, vilket i fucking själva jävlar verket samtidigt ses som helt sinnessjukt galna saker. Typ som att fucking Hostel-skräckisarna som vi tycker är så jävla sjuka i stort sett är vår verklighet mot andra arter. Vi är, enligt oss själva (ENLIGT MANDIS; DEN OBILDADE HETROHORAN(som itne säljer sex, utan bara tyckte det klingade bra) SOM ÄLSKAR ATT SMAKA PÅ KRYDDAD DÖD), eftersom vi är dom enda som tänker i rätt och fel, i stort sett orcher som bor i mordor. vi är typ det alternativa slutet på sagan om ringen, om Sauron (the dark lord,inte min tutte) hade vunnit och sen hade det gått en massa generationer. 
Mandis är fruktansvärt medveten om sin otillräcklighet, men hon tycker samtidigt att det MINSTA hon kan göra är att bry sig. Det är lika lite som typ alla andra på jorden, utom människor med kärnslohandikapp som gör dom till offer för att bara bry sig som sig själva, och sen dra skämt medan dom äter tortyren och säga saker som "mmmm
 
 
 
 
Nu ringde älskling och kanske räddar lill-mandis. Vi kanske kan ha ryggsäckar och kepspropellrar
 
1 Anonym:

skriven

Mandis är verkligen inte otillräcklig, och om hon känner så, så har hon inte hittat sin grej ännu :) och om du ska döda djur för att få mat rekommenderar jag starkt att använda en skärp eller liknande vapen då du kan hantera den typen av verktyg mästerligt! :)

Svar: är en skärp ett vapen eller menade du ETT skärp? för om det är ett vapen så försökte jag googla, och lyckades bara få fram skärp som man håller upp byxorna med... och jag vill itne döda med skärp :(
White Fox Andrae

2 bp:

skriven

men hallå, vadå inte hittat sin grej? förstår (tror jag) symboliken (typ?), men går det verkligen att hitta "sin grej"? Hur ser en sådan ut? Å vilken nytta gör en sån? jag tror mandis, aka världens bästa människa, snarare borde hitta grejer som truly, verkligen, motiverar och stärker alla tusen orsaker som betonar hennes fantastiska, enkla being o framtoning..å iförsig kanske behöver göra dem till sina för att truly uppskatta dem/sig själv. Äh, jag vet inte. Det mandis är och har är vackert och klokt och kommer alltid att vara.

Svar: jag tror att det går, för när man gör vissa saker så känns ju allt bättre, det är väl som att hitta sin passion! så man vill lägga tiden som gör en bra också... fast jag vet itne om det är möjligt när man lever ut majoriteten av sitt liv i sitt eget huvud för man är rädd att använda kroppen för då finns allt i riktiga världen och riktiga mönniskor ser och dömer och förstör eller hjälper till men liksom världen påverkas... och fan jag känner mig itne alls känslomässigt mogen, eller mogen på några som helst andra plan eller för den delen, för att påverka världen. det är när fel personer lever ut sin personlighet som sjuka grejer händer typ. waxT hälsar!
White Fox Andrae

3 Anonym:

skriven

och, hon är aldrig ALDRIG otillräcklig

Svar: :)
White Fox Andrae