Skånepågen

2 kommentarer
 Har hittat min blogg och av någon anledning känner jag mig löjlig då. Kanske för att han inte är världens mest lättlästa människa (eller?) och nu kan han bokstavligen läsa mig. Undrar om han kommer läsa detta... jag känner att jag vill skriva något med poäng, men det verkar inte hända.
Jag ska egentligen plugga, men verkade tycka att det var viktigare att ströskriva detta. Fast nej, jag väntar bara på kaffet för att ha huvudet på skaft när jag öppnar boken. Kaffet är iofs klart. Fuck aina. 
Jag har ju varit i Rumänien och ska skriva om det så de kan lägga upp det på sin hemsida, så om jag ska skriva något så lär jag itne göra det här. Men bilder kan jag väl lägga upp kanske, det tar ju inte direkt på ens kreativa krafter! Jag hatar mig själv. 
REX
Lila, min älskade 
WhiteyWhite
 
 
 
1 "Skånepågen":

skriven

Öj! Jeg kommer fra Norge! Icke fra Skaauune :)

2 bp:

skriven

amandylicious, jag drömde att du städade mitt badrum och sen åkte vi skateboard till köpenhamn och åt cornflakes. det var så jävla gott. och en kul grej: min sociala stimulans ligger på minus pga plugg dygnet runt (NOT), så jag får typ passa på att socialisera när jag sover och drömmer och den här veckan har jag drömt om dig hela veckan så jag har mått bra den här veckan :)))))

Svar: åh vad glad jag blev av detta! men mitt sociala handikapp har nått sin kulmen (nästan, det kan antagligen bli värre) så jag kommer inte på bra coolhet att förmedla... jag saknar dig och vill ta en glas vin eller något ute! och gärna låta det stanna vid typ ett... möjligen två... och kanske i ditt hem och inte ute... jag hatar ute...
White Fox Andrae