Jag är nog ganska hetero

Kommentera
Glömde nästan helt bort att jag hade en sån kategori. Rättare sagt glömde bort varför jag har en sån kategori, det är ju för att man använder ordet "gay" till saker som är fett gay på andra sätt än homo, och så känner jag mig nonstop just nu, så i mitt fall skulle ju jag känna mig lesbisk när jag hatar mig själv. Alltså att jag önskar att det fanns någon annan än mig som kunde censurera allt jag säger, då hade jag nog kunnat slappna av lite. Nu hör ju alla precis allt jag säger, och väldigt sällan är det vinnarmeningar, så därför säger jag inte särskilt mycket, om man jämför med hur mycket jag skulle behöva få sagt.
 
 
Därför är det obehagligt att stå i fokus för någon man vill stå i fokus för, för man vill ju inte förpesta dens dag med sin being. Men man vill ändå vara med den. Så ibland väger det över att man itne vill bli sedd, och ibland väger det över att man vill se folk som kan se en. Så ibland gömmer man sig under stenar och ibland umgås man med folk man gillar.
 
Just nu, till exempel, så önskar jag att någon kunde skära av mig tungan och fingrarna (varför lät det sexuellt? kanske för att jag lagt sånna kroppsdelar i en viss kategori... ja, självklart. minus avhuggande. ew) så jag inte skulle kunna säga alla pinsamma meningar och betona dom så pinsamt och fel och ha dåligt eller fel innehåll i dom. Folk kanske itne i samma grad skulle förstå riktigt hur dålig jag är. Som Håkan Hellström brukar säga i och med att jag ofta lyssnar på samma låt med honom. 
Kan man älska någon annan utan att älska sig själv? Det borde ju gå på något sätt. Eller så är det kanske därför så många är singlar. Vadå? Vill du inte anställa mig nu? 
XOXO
FuckAina